UPDATE Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat în podul casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr ajuns la vârsta majoratului a decis că nu mai are niciun motiv pentru a trăi şi s-a spânzurat în podul casei. Rudele sunt şocate de gestul băiatului şi nu reuşesc să înţeleagă motivele acestuia.

UPDATE 26 martie Georgian se interiorizase în ultima perioadă

Nimeni din cei care l-au cunoscut pe Georgian Ciolpan nu îşi poate explica ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest. Colegii săi de la liceu spun că în ultima perioadă tânărul se interiorizase şi părea că are ceva pe suflet, însă nu le-a pomenit niciodată că ar avea intenţii sinucigaşe.

Cei care l-au cunoscut pe băiat au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Profesorii săi spun că avea o situaţie şcolară bună şi chiar îşi dorea să urmeze Facultatea de Litere la Piteşti, însă un gest necugetat i-a curmat viaţa prea devreme, trecând în lumea celor drepţi.

Toţi cei care l-au văzut abătut în ultima perioadă au pus această stare pe seama faptului că se apropia examenul de Bacalaureat, iar tânărul ar fi putut avea emoţii. În ultima perioadă băiatul începuse să lipsească de la ore şi chiar luase două note proaste la matematică, un 2 şi un 4, motiv pentru care profesorul i-a chemat pe părinţi la şcoală pentru a sta de vorbă despre Georgian.

„Nu a fost certat de părinţi, aceştia i-au spus fie să intre înapoi la ore, fie să meargă acasă pentru a avea o discuţie. El a intrat în clasă, şi-a luat ghiozdanul şi a plecat foarte supărat. Singurul lucru pe care i l-au reproşat părinţii a fost că are un număr cam mare de absenţe, vreo 30 sau 40 semestrul acesta. Era unul dintre elevii buni ai clasei, îşi dorea să dea la Facultatea de Litere“, a spus profesorul de matematică al lui Georgian, Ion Marinescu.

 „Nu avea note proaste, pot spune că era un elev bun şi apreciat de profesori. Mi s-a părut, că e ceva schimbat la el, era mai retras şi se închisese în el. După ce au văzut părinţii lui notele, eu am mai rămas puţin de vorbă cu ei, iar el a ieşit nervos, trântind uşa. Mai târziu am aflat ce s-a întîmplat. Este adevărat că avea absenţe, dar nu risca exmatricularea din acest motiv. Nu cred că avea probleme acasă sau în dragoste. Părinţii nu erau foarte severi, dar se simţea că avea ceva pe suflet“, a spus diriginta elevului. 

Îndurerate, rudele băiatului se pregătesc acum să-l conducă pe ultimul drum.

25 martie Tânărul a fost găsit de tatăl său

Disperare în familia unui tânăr de 18 ani care a decis, astăzi, să-şi încheie socotelile cu viaţa. Georgian Ciolpan  (18 ani)  din comuna Bălileşti, sat Valea Mare a fost găsit chiar de către tatăl său atârnând în ştreangul improvizat în podul casei.

Acesta i-a tăiat funia băiatului şi a sunat imediat la 112. Tânărul încă mai respira când a venit Ambulanţa, dar, în cele din urmă, Georgian a murit la Spitalul Racoviţa.

El învăţa la un liceu din Stâlpeni, iar vecinii spun că în ultima vreme era supărat că luase două note mici la matematică, respectiv un 2 şi un 4.

Poliţiştii nu au stabilit motivul care l-ar fi împins pe adolescent la un asemenea gest, cercetările fiind în desfăşurare.

Georgian nu a lăsat niciun bilet de adio.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite