Un cioban din Bradu a murit, după ce s-a spânzurat în adăpostul pentru animale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu ştie ce l-a împins pe un cioban din comuna Bradu, angajat la stână în luna august a acestui an, să-şi pună capăt zilelor. Acesta a fost găsit, joi seară, atârnând în ştreangul improvizat într-un adăpost de animale.

A fost doborât de supărări şi a considerat că nu mai vrea să trăiască. Un bărbat din Bradu şi-a pus capăt zilelor, joi seara. El s-a dus în grajdul dintr-o stână de pe raza comunei, şi-a improvizat un ştreang şi s-a spânzurat.

La ora 19.45, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat cu privire la această întâmplare, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru Costică, aşa cum îl chema pe bărbat.

La faţa locului s-a deplasat şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, care a examinat cadavrul, dar nu a constatat urme vizibile de violenţă.

Ciobanul lucra la stâna din Bradu din luna august a acestui an. Cadavrul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, în vederea efectuării necropsiei şi se continuă cercetările în vederea stabilirii identităţii sale.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite