Un bătrân din Curtea de Argeș era să ardă de viu într-o explozie care i-a mistuit casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 67 de ani din Curtea de Argeș era să moară, duminică seara, după ce o explozie, urmată de un incendiu, i-a cuprins locuința în care dormea. Totul s-a produs din cauza scăpărilor de gaz de la butelie.

Duminică seara, în Curtea de Argeș s-a produs o explozie la locuința lui Toma D., în vârstă de 67 de ani.

Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul  de Pompieri Curtea de Argeş care a stabilit că incendiul a pornit din cauza exploziei unei butelii.

70% din imobil nu a mai putut fi salvat de pompieri. Au ars: acoperişul casei  pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, mobilier din trei camere, articole textile şi tâmplăria casei și s-au degradat: ţigla, aparatele electrocasnice şi pereţii construcţiei.

Cauza exploziei au fost scăpările de combustibil.

În urma deflagraţiei, proprietarul, care dormea în locuinţa sa, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Curtea de Argeş pentru îngrijiri medicale, rămânând internat in Secţia Chirurgie cu diagnosticul: Arsură gradul II/III ambele mâini, ambele coapse, regiune lombară dreapta, regiune latero-cervicală dreapta.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite