Piteşti: Un bărbat a murit aseară carbonizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost găsit carbonizat
Bărbatul a fost găsit carbonizat

Marin Ionescu, de 58 de ani din comuna Merişani, a fost găsit aseară decedat în camera în care dormea. Fratele său a fost cel care l-a găsit pe bărbat şi a anunţat poliţia.

“Era geamul întredeschis şi ieşea fum. Patul era ars complet, probabil că a adormit cu ţigara aprinsă.”, crede Marian Oprea, vecin.
Vecinii l-au scos din casă pe bărbat deja mort. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.


“Era ars pe toată suprafaţa corporală, fără nicio şansă. Nu ştiu exact cauza decesului, probabil o intoxicaţie cu monoxid de carbon sau o arsură generală, gradul 3 spre 4.”, a declarat dr. Luminiţa Paul, medic pe ambulanţă.


“Uşa era arsă, geamurile afumate. A venit fratele lui ţipând că a murit ars Marinică. Adevărul e că fuma foarte mult”, spune Victor Grecu, vecin.
Despre bărbatul decedat vecinii aveau numai cuvinte de laudă. Aceştia spun că Marin Ionescu era un om de nota 50 şi îşi ajuta toţi vecinii din sat la treburi.


Din casa bărbatului a ars doar o cameră. Cadavrul a fost găsit cu faţa în jos pe pardoseală, îmbrăcat doar cu pantalonii de pijama. Patul era ars în totaşitate şi parţial o masă şi un scaun.


Cadavrul a fost transportat la Prosectura Spitalului Judeţean Argeş în vederea efectuări necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite