Un cioban a fost găsit mort lângă stâna din comuna Nucșoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Hera (56 de ani) a fost găsit mort, luni, lângă stâna din comuna Nucșoara, unde lucra ca oier. Cadavrul era în stare de putrefacție, iar polițiștii au stabilit că nu prezenta urme de violență.

Poliţia Municipiului Curtea de Argeş a fost sesizată telefonic, luni, de agenţii Secţiei 6 Poliție Domneşti, despre faptul că a fost găsit decedat un bărbat de 56 de ani, din comuna Aninoasa.

Cadavrul lui Ion Hera a fost găsit în comuna Nucșoara, în apropierea unei stâne de oi.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din Curtea de Argeş, care au stabilit faptul că bărbatul era cioban la stâna respectivă şi nu a mai fost văzut de duminică dimineața, când a ramas singur cu oile pe muntele din punctul Bândea, comuna Nucşoara.

Trupul neînsuflețit a fost găsit căzut pe pământ cu faţa în jos, fiind în stare de putrefacţie şi nu au fost constatate urme vizibile de violenţă.

Din verificările efectuate s-a mai stabilit că bărbatul consuma alcool şi avea afecţiuni medicale cardiace, însă nu era înscris în evidenţele vreunui medic de familie.

Cadavrul a fost ridicat și depus la Serviciul de Medicină Legală Argeș, în vederea  efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite