Un bărbat din Curtea de Argeș a fost găsit mort după ce a căzut în scara blocului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani din Curtea de Argeș a fost găsit mort, duminică, după ce a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia. Vecinii spun că victima obișnuia frecvent să consume alcool.

Duminică, un bărbat de 52 de ani, din Curtea de Argeș a fost găsit mort, după ce a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, constatând că bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în casa scării, de la etajul doi al blocului P3, de pe strada Victoriei.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta consuma ocazional băuturi alcoolice, iar în trecut s-a mai dezechilibrat pe scări, iar vecinii l-au găsit căzut.

Cu ocazia examinării cadavrului, s-a constatat la nivelul zonei temporo-parietală stânga o plagă înfundată cu fractură de boltă craniană, având lungimea de 6 cm.

Polițiștii spun că nu sunt suspiciuni cu privire la cauza și împrejurările decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Curtea de Argeș în vederea efectuării necropsiei  și a stabilirii cauzei decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite