Uite sensul giratoriu, nu e sensul giratoriu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou sens giratoriu din Piteşti s-a dovedit  a fi ineficient. După ce sute de şoferi s-au plâns că mai mult îi încurcă decât îi ajută, autorităţilre locale au decis, la o săptămână de la darea sa în folosinţă, să desfiinţeze sensul giratoriu de la Electrica.

Motiv de bucurie pentru şoferii care de o săptămână înjură de mama focului  atunci când trec prin intersecţia de la Electrica. Sensul giratoriu  gândit de autorităţile locale pentru descongestionarea traficului, care le-a dat de furcă atât conducătorilor auto rulau dinspre Bulevardul IC Brătianu cât şi celor care veneau din Bulevarudul Republicii sau de pe Calea Craiovei a fost desfiinţat în această dimineaţă. Problemele au apărut încă din prima zi în care sensul giratoriu a devenit funcţional când în zonă s-a produs şi prima tamponare. Semn rău, au spus, atunci ,unii! S-au convins şi ceilaţi  în mai puţin de o săptămână. Angajaţii Administraţiei Domeniului Public Piteşti au demontat, în acaestă dimineaţă, balizele de plasic şi au remontat vechile semne de circulaţie urmînd să fie repuse în funcţiune şi vechile semafoare.

Partea plină a paharului


Şi, ca o consolare pentru cei care au avut de pătimit: carosabilul spre  strada Craiovei şi B-dul Petrochimiştilor rămâne largit.
„ Intenţia noastră a fost să fluidizăm  traficul. S-a creat o a treia bandă între primul şi al doilea semafor, carosabilul a fost lărgit spre Craiovei şi Petrochimiştuilor . Am vrut să simulăm şi un sens giratoriu  dar ne-am dat seama că nu merge  şi ne întoarcem la ideea iniţială, cea cu semafoarelre. Nu am calculat până acum cât a costat lărgirea însă în ceea ce priveşte sensul giratoriu, cheltuielile se rezumă la montarea balizelor de plastic şi realizarea marcajelor.”, spune primarul Piteştiului , Tudor Pendiuc.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite