UPDATE Penescu renunță la FC Argeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După luni întregi în care suporterii i-au cerut să plece de la echipă, mai cu vorbă bună sau chiar aruncând cu ouă după el, Cornel Penescu renunță la FC Argeș.





Principalii acționari ai lui FC Argeș nu mai doresc și nici nu mai pot, financiar vorbind, să susțină echipa din Trivale, acum pe final de campionat. După mai multe discuții în familia Penescu s-a luat decizia de a preda administrarea clubului, Primăriei Pitești, al doilea acționar important al alb-violeților. Hotărârea i-a luat oarecum prin surprindere pe reprezentanții autorităților locale, însă edilul Tudor Pendiuc a ținut să-i liniștească pe suporteri, dar și pe jucători și a transmis că nu va lasă ca brandul FC Argeș să se năruiască ci va face tot posibilul ca echipa să ajungă din nou în Liga I. 

Andrei Penescu: “Mie mi-a aparținut decizia de a renunța la FC Argeș”

Fiul omului de afaceri, Andrei Penescu, spune că hotărârea de a renunța la acțiunile pe care familia sa le deține la club, îi aparține. “Decizia de a renunța la FC Argeș pot spune că îmi aparține. Eu și familia mea, ne-am săturat să tot băgăm bani în echipă și să primim în schimb doar critici și înjurături. Chiar dacă îi pare rău că pleacă din Trivale și chiar a început să plângă, tata a fost și el de acord”. Acțiunile pe care le deținea până acum Penescu ar putea fi cumpărate de fostul acționar al lui Dinamo, Vasile Turcu, cel care și-a arătat intenția de a investi in FC Argeș, încă din vara trecută, dar a spus clar că va fi de acord să devină acționar numai în parteneriat cu Primăria Pitești.




Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite