UPDATE: Piteşti: A murit tânărul lovit cu toporul de fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Stanciu, tânărul care şi-a lovit în cap, cu toporul, fratele mai mare riscă până la 25 de ani de închisoare. Acesta este acuzat de omor calificat după ce fratele său s-a stins din viaţă din cauza rănilor grave suferite. 

Nicolae Stanciu, de 24 de ani, din comuna Buzoieşti, tânărul care a fost lovit cu sânge rece de fratele său mai mic a supravieţuit 4 zile. În noaptea de luni spre marţi, Cristian Stanciu de 19 şi-a lovit fratele mai mare în cap, cu toporul, de mai multe ori în timp ce acesta dormea.

Victima a refuzat să-i mai dea tânărului bani de buzunar şi în urma unei discuţii aprinse şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fratele mai mic a recurs la acest gest de cruzime. Apoi l-a sunat pe viitorul socru al victimei şi l-a anunţat că aceasta este pe moarte. Interogat de poliţişti tânărul nu şi-a recunoscut, la început, fapta, dar apoi a mărturisit. Poliţiştii au găsit arma crimei aruncată în lacul din apropierea casei celor doi.

Nicolae Stanciu a fost transportat în aceeaşi noapte de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, fiind în comă. Rana îi afectase şi creierul, iar medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Se pare că pronosticul doctorilor s-a adeerit, astfel că vineri seara, Nicolae a încetat din viaţa.

Fratele său riscă acum ani grei de închisoare. Încadrarea faptei lu Cristian Stanciu s-a schimbat de la tentativă de omor în omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă până la 25 de ani de închisoare, pentru că şi-a ucis fratele. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite