UPDATE: Cornel Penescu, acasă după 287 de zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Argeş a ajuns acasă, în sânul familie, în  această seară, după 10 luni petrecute în penitenciar.

Cornel Penescu a ieşit pe poarta penitenciarului din Mărgineni în această seară, la ora 20.50. A fost aşeptat de toată familia. Tăcut, a urcat pe perna din spatele maşinii de teren condusă de fiul său, Andrei Penescu, şi tăcut a rămas tot drumul, până la Piteşti.


Ora 22.20 de minute. Maşina în care se afla patronul echipei FC Argeş a oprit la intrarea în Piteşti, la firma PIC. Zeci de salariaţi de-ai săi i-au urat în cor: „bine, te-ai întors acasă!”. Cornel Penescu le-a răspuns cu mâna, după care privirea i-a fugit ca un trăsnet spre hipermarketul PIC. Bezna din jur l-a întristat şi mai mult. A oftat doar. Când a fost arestat, pe 13 parilie, anul trecut, aici era o adevarată industrie. Fabrica de zahăr şi făină producea pe bandă rulantă, iar hipermarketul era ca un furnicar. Acum totul arăta ca o ruină.


Ora 22.35. Cornel Penescu ajunge în sfârşit acasă. La casa din cartierul Trivale, situată la câţiva metri depărtare de „Baza Vulturilor”, cantonamentul echipei FC Argeş. Poarta metalică este deschisă de unul dintre paznici. Bolidul condus de Andrei Penescu intră în forţă în curte, oprindu-se în faţa casei . Îmbrăcat într-un costum, negru, Cornel Penesc întră în grabă în casă şi se opreşte în living. Se aşează comod pe canapea şi începe să numere zilele în care a stat departe de familie. În total 287, pentrecute după gratii, printre borfaşi şi criminali. Halucinant  pentru un om învăţat să trăiască în lux.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite