UPDATE: Copilul violatorului poate ajunge la un centru de plasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Destinele a doi copii inocenţi au fost distruse. Chipurile blajine şi zâmbitoare au fost acoperite de tristeţe. De vină este bărbatul din comuna Bradu care, vineri noaptea, a violat anal o fetiţă în vârstă de opt ani.

Victima este traumatizată şi urmează consiliere psihologică. Tresare din somn, are coşmaruri şi tot timpul are impresia că bărbatul care i-a făcut rău o urmăreşte. “Vorbeşte cu ea un psiholog şi sper să depăşească mai uşor situaţia. Mi-a distrus copilul”, spune Rodica Ploscă, mama copilei, elevă în clasa a II-a.

Copilărie marcată

Mihai Geobu a distrus şi viitorul propriului copil. Băiatul poate ajunge în grija celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului în cazul în care mama lui, plecată la muncă în Italia, nu se întoarce. “Băiatul este îngrijit de bunica lui, care nu are o stare de sănătate bună. S-a luat legătura cu mama copilului şi dacă nu va reveni acasă într-un timp scurt, vom duce copilul la un Centru de primire în regim de urgenţă”, a precizat Adrian Macovei, directorul Protecţiei Copilului Argeş. 

A batjocorit copila în casă cu mama şi fiul

Mihai Geobu, arestat preventiv, a batjocorit copila chiar în casa lui sub acelaşi acoperiş cu mama şi fiul său. Copila a fost acostată din faţa locuinţei sale. “S-a jucat cu nepoţelul meu, după care s-a înnoptat şi ne-am băgat la somn. Eu am dormit cu nepoţelul şi fata în camera alăturată cu fiul meu. Am auzit-o când plângea şi spunea să nu o mai tragă de păr. Nu m-am gândit că îşi va bate joc de ea”, a spus Ioana Rădulescu, mama agresorului. Va sta după gratii ani buni. Copilul său va creşte pe uşi străine, iar victima va fi urmărită tot restul vieţii de trauma suferită.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite