ULUITOR: Câinele l-a păzit şi după moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinele nu a lăsat pe nimeni să se apropie de stăpânul său
Câinele nu a lăsat pe nimeni să se apropie de stăpânul său

Un câine şi-a păzit stăpânul, postându-se în uşa locuinţei acestuia. Animalul nu a vrut să-i lase pe poliţişti să pătrundă în casa în care zăcea fără suflare un bărbat de 58 de ani.

Nu i-a lăsat să-i ia stăpânul

Lecţie de viaţă oferită de un câine. De asta au avut parte oamenii legii care au fost sesizaţi de un vecin prin apelul 112 că Emil Oprea de 58 de ani nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au dat peste câinele stăpânului care se postase la intrarea în casă, mârâind şi lătrând. Câinele îşi păzea, de fapt, stăpânul care-şi dăduse ultima suflare în acea noapte.

A murit din cauza arsurilor

Emil Oprea, care locuia pe strada Grigoreşti, făcuse ţuica de curând. Într-un moment de neatenţie şi, probabil, şi ameţit de alcool, bărbatul a căzut în poşircă. S-a ars pe o suprafaţă mare a corpului, dar, suportând dureri inimaginabile, a hotărât să se îngrijească singur. Când a văzut că nu mai poate duce chinul, Emil Oprea a apelat, în cele din urmă, la ajutorul medicilor, la mijlocul lunii octombrie. La spital a fost diagnosticat cu arsuri  de gradele III şi IV şi a rămas sub supraveghere medicală. Dar bărbatul nu a putut să stea în spital, aşa că a solicitat externarea. Ajuns acasă, a preferat să se trateze singur.

Ieri dimineaţă, când nu a mai văzut nicio mişcare în curtea sa, un vecin a sunat la 112. Poliţiştii şi medicii au intrat cu greu în locuinţa păzită cu străşnicie de un câine. Trupul neînsufleţit al lui Emil a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei care va stabili cauza exactă a decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite