UPDATE Jaf la o filială CEC din Argeş. În mai puţin de 8 minute hoţii au fugit cu 9000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au făcut cercetări la fața locului (Foto Arhivă)
Polițiștii au făcut cercetări la fața locului (Foto Arhivă)

O filiala CEC din comuna Miroşi a fost prădată de hoţi. Aceştia au reuşit să fugă cu suma de 9000 lei.

UPDATE: Jaf în mai puţin de 8 minute
Unitatea bancară avea montat un sistem de alarmă şi o cameră de supraveghere. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, comisarul Dănuţ Dinu, agenţii de pază au ajuns la locul spargerii în 8 minute de la declanşarea alarmei, însă nu au mai găsit niciun hoţ. Spargerea a avut loc în câteva minute, iar până la venirea paznicilor, hoţii au avut timp suficient să fugă.


O echipă de criminalişti ridică probe de la faţa locului şi încearcă să descopere amprente. Poliţiştii au organizat filtre rutiere în zonă, în această dimineaţă, pentru prinderea hoţilor. Anchetatorii încearcă acum să pună cap la cap firul jafului şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe camera de supraveghere vor încerca să întocmească un cerc de suspecţi pentru a-i prinde pe hoţi.

ORA 11.40  Jaful s-a petrecut în comuna argeşeană Miroşi, în această dimineaţă. Hoţii a pătruns în interiorul filialei CEC după ce au forţat uşa de la intrare cu o rangă şi au reuşit să fugă cu suma de 9000 lei. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a-i găsi pe făptaşi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite