Tudor Pendiuc a făcut lobby pentru menţinerea subvenţiei la căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc participat  luni, în calitate de edil și preşedinte al Asociaţiei Municipiilor din România la o întâlnire a grupului de lucru pe probleme de termoficare.

Printre cei prezenți la întâlnirea a grupului de lucru pe probleme de termoficare s-au numărat și Traian Igaş, ministrul Administraţiei şi Internelor, Sebastian Lăzăroiu, ministrul Muncii, reprezentanții ANRE şi ANRSC, secretari de stat şi primari  din mai multe municipii din țară. Principala  temă a discuţiilor a fost proiectul privind eliminarea subvenţiilor la încălzire, pe care guvernul vrea să-l pună în practică din această iarnă.

Tudor Pendiuc a propus menţinerea subvenției cel puțin un an, până când  toate punctele termice din Piteşti vor deveni centrale de cartier, mai eficiente decât sistemele centralizate de termoficare.  Edilul  Piteștiului a făcut și un apel privind clarificarea situaţiei blocului G1 din Tudor Vladimirescu care se degradează pe zi ce trece din cauza  unor problem legate de situația partimonială a imobilului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite