Trei şoferi băuţi au făcut accident. Au intrat cu maşinile într-un stâlp, un gard şi un cap de pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost supus alcooltestului (foto arhivă)
Şoferul a fost supus alcooltestului (foto arhivă)

Un apel la 112 anunţa ieri dimineaţă că o maşină marca Opel a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice în comuna Muşăteşti.

Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului l-au simţit de la distanţă pe Ghoerghe Botan că miroase a alcool. Când l-au pus să sufle în etilotest, aparatul a indicat o concentraţie de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Şoferul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma accidentului a fost rănit uşor Vasile Marius Boncan, de 27 de ani, din comuna Măşăteşti, pasager pe locul din dreapta şoferului.

Câteva ore mai târziu, seara, un alt accident vinovat de producerea căruia a fost totun şofer beat, a avut loc în comuna Albeştii de Argeş. De această dată, maşina, un BMW, s-a oprit într-un gard de beton.

Claudiu Nicolae Din, de 24 de ani, din Curtea de Argeş a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o concentraţie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Cel de-al treilea accident tras parcă la indigo a avut loc noaptea trecută în comuna Tigveni. Alexandru Ncolae Mondoacă, de 22 de ani conducea un Seat Toledo când a pierdut controlul volanului şi a lovit un cap de pod de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat cu maşina.

Poliţiştii au stabilit că tânărul şofer avea o 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat şi permisul de conducere reţinut. În plus, în urma accidentului a fost rănit uşor şi Vasile Titirigă, de 41 de ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite