Transporta lemne fără documente, iar polițiștii i-au imobilizat camionul și i-au dat amenzi de 16.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer din Teleorman a fost prins, miercuri seara, de polițiștii din Argeș în timp ce transporta 20 de metri cubi de lemne fără să aibă documente. Oamenii legii au imobilizat camionul și remorca și l-au amendat pe acesta cu 16.000 de lei.

Miercuri seară, un echipaj de la Poliția Rutieră a depistat pe strada Serelor din Bascov un conducător auto de 33 de ani, din comuna Smirdioasa, Teleorman ce conducea un autotractor care tracta o semiremorcă, încărcat cu 20 de metri cubi material lemnos și nu a putut prezenta pentru control numărul legal de diagrame tahograf. De asemenea, șoferul nu a putut prezenta copia conformă și licențele de transport și execuție, pentru activitatea practicată.

Polițiștii au trecut la imobilizarea autocamionului și a remorcii și, în acest sens, le-au însoțit în zona parcării Bazinului Olimpic pentru a fi scoase din trafic. Aici, șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru lipsa diagramelor și cu o altă amendă în valoare de 14.000 de lei. După ce a fost imobilizat vehiculul, au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

La fața locului au fost solicitați agenți din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice și Sustragerea Produselor Petroliere și inspectori din cadrul I.T.R.S.V Ploiești, care vor continua cercetările în vederea stabilirii cantității materialului lemnos transportat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite