Tragic: A murit în drum spre înmormântarea propriei surori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma impactului mama şoferiţei a decedat
În urma impactului mama şoferiţei a decedat

Durere fără margini pentru o familie din Câmpulung. Când se pregăteau de o înmormântare, soarta a făcut ca un tragic accident să mai curme aseară o viaţă, astfel că membrii familiei se vor despărţii acum de două persoane.


Angela Dogea, de 54 de ani se afla în maşină cu fiica sa, Mihaela Diana Blăgoi, de 30 de ani din Bucureşti şi mergeau din Capitală spre Câmpulung, acolo unde urma să aibă loc înmormântarea surorii Angelei. Cu puţin înainte de ieşirea de pe autostradă, tânăra care se afla la volanul unui Chevrolet a pierdut controlul maşinii, la kilometrul 114, şi a intrat într-un parapet din beton, situat între cele două sensuri de mers. Maşina a pătruns pe contrasens, izbind o maşină care circula regulamentar, condusă de Gheorghe Mincă, de 30 ani, din comuna Oarja.


În urma impactului, mama şoferiţei a fost aruncată din maşina şi a decedat pe loc. Echipajele de medici de la Ambulanţă şi paramedicii SMURD s-au chinuit în zadar să o readucă la viaţă pe femeie. Aceasta a mers la ceruri, alături de sora sa.


“Am găsit victima în stop cardio-respirator. Am resuscitat-o timp de 30 de minute, dar nu s-a mai putut face nimic. ”, a declarat Corina Manole, medic pe Ambulanţă.


Celălat şofer nu a putut evita impactul
În Volkswagenul Golf care a fost lovit de maşina bucureştencei se aflau trei persoane, şoferul, soţia şi tatăl acestuia. Din fericire nimeni nu a fost rănit, aceştia alegându-se doar cu o sperietură teribilă. Bărbatul aflat la volan nu îşi poate explica însă cum s-a întâmplat accidental şi spune că nu a mai avut timp să evite impactul. “Am văzut că a intrat pe contrasens, dar a fost distanţa prea mică şi nu am mai avut timp s-o evit. A lovit parapetul, s-a răsucit şi apoi a intrat în mine”, povestea Gheorghe Mincă.


Tânăra şoferiţă care a provocat accidentul era în stare de şoc şi a izbucnit în plans când a realizat că şi-a pierdut nu doar mătuşa, ci şi mama. “Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mergeam la înmormântarea sorei mamei mele”, a reuşit să spună Mihaela Diana Blăgoi, care s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite