Traficanți de droguri de risc, prinși de polițiștii argeșeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârșitul lunii aprilie, polițiștii și jandarmii argeșeni au efectuat 10 percheziții la capii și membri unei grupări de traficanți de droguri de risc, respectiv cannabis și hașiș. Șapte dintre învinuiți au fost arestați pentru 29 de zile.

În dimineața zilei de 26 aprilie, polițiștii și jandarmii argeșeni au efectuat 10 percheziții domiciliare la liderii şi principalii membri ai unei grupări de traficanți de droguri de risc din Mioveni și Pitești. Datele au fost făcute publice, miercuri, de către Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș.

Din datele de anchetă s-a stabilit faptul că în perioada august 2011-aprilie 2012, liderul reţelei a procurat din Bucuresti, de la o persoană rămasă neidentificată până în prezent, însemnate cantităţi de cannabis și hașiș şi a vândut şi distribuit prin intermediul membrilor grupării, aceste droguri la peste 40 de tineri consumatori din Piteşti şi Mioveni.

Din activitatea infracţională, bărbaţii au obţinut aproximativ 50.000 de lei. Toate aceste persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti, procurorii luând măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, faţă de 7 învinuiţi, pentru comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc, aceştia fiind prezentaţi ulterior Tribunalului Argeș, care a eliberat mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite