Trafic restricţionat pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care circulă zilele acestea pe DN 7 trebuie să se înarmeze cu răbdare şi nervi de oţel întrucât traficul va fi restricţionat în intervalul orar 06.00 - 12.00 şi se vor forma coloane de maşini.


Pe DN 7 se vor institui restricţii de circulaţie începând de astăzi până pe 18 septembrie. Compania Naţională de Autostrăzi  şi Drumuri Naţionale din România anunţă că circulaţia se va desfăşura astfel:  în zilele de 4, 11 şi 18 septembrie, între orele 06.00 şi 12.00 circulaţia autovehiculelor va fi închisă între km 198+400 - 198+600, în reprize cuprinse între 5 şi 15 minute, alternând cu deschiderea circulaţiei pînă la fluidizarea acesteia.


Măsura instituirii acestei restricţii de circulaţie a fost adoptată pentru executarea unor lucrări de consolidare şi protecţie a versanţilor. 

“Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate prin indicatoare rutiere şi piloţi de circulaţie, care vor fi în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat.Conducătorii auto sînt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea temporară. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon 021-9360, 021-264.33.33, sau de pe site-ul Companiei - www.cnadnr.ro.”, se arată în comunicatul emis de CNADNR.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite