UPDATE Traficul a fost reluat pe DN 7, în județul Argeș. O șoferiță a murit în urma unui accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident mortal în comuna Lintești
Accident mortal în comuna Lintești

Traficul rutier este blocat pe DN 7 între Pitești și Râmnicu Vâlcea din cauza unui grav accident rutier care a avut loc în localitatea Lintești. În accident au fost implicate un TIR și un autoturism, în urma impactului puternic o persoană pierzându-și viața.

UPDATE 11.20 Traficul a fost reluat

Traficul rutier a fost reluat pe DN 7 Pitești - Râmnicu Vâlcea, în urma accidentului grav care a avut loc în localitatea argeșeană Lintești.

ora 10.29 O șoferiță și-a pierdut viața

Codruța Ilea, de 31 de ani, se afla la volanul unui autoturism Ford KA și a intrat pe contrasens, izbind frontal un TIR condus de un cetățean polonez care circula regulamentar. În urma accidentului, șoferița a rămas blocată între fiarele contorsionate ale mașinii și a decedat până la sosirea echipajelor de intervenție, fiind scoasă din mașină de pompierii de la Descarcerare.

Coloanele de mașini se întind pe aproximativ 4 kilometri, iar polițiștii au deviat traficul pe ruta ocolitoare, prin Curtea de Argeș, până când cercetările la fața locului se vor finaliza, iar circulația va fi reluată.

“Le rocomandăm participanţilor la trafic să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la locul producerii accidentului, iar la reluarea traficului să ruleze cu prudenţă deoarece pe acest sector rutier ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri”, anunță centrul Infotrafic al Poliției Române.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite