Pitesti: O tânără din Topoloveni a disparut in condiţii misterioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: O tânără din Topoloveni a disparut in condiţii misterioase
Pitesti: O tânără din Topoloveni a disparut in condiţii misterioase

Păpuşa Neaţu, din Topoloveni, nu-şi mai găseşte liniştea din cauză că fiica ei a dispărut din senin. În urmă cu şase săptămâni, Roxana Georgiana Lungu a plecat de acasă spunând că merge la piaţă.


 Nu s-a mai întors, dar la câteva zile şi-a sunat mama şi i-a spus că este la mare cu iubitul ei şi că se va mărita. Mama Roxanei spune că nu crede aşa ceva şi că altele ar fi cauzele pentru care fata ei nu mai vine acasă.


„Când m-a sunat, spunea că este cu iubitul ei şi că se mărită. Nu-mi vine să cred aşa ceva. Ar fi venit cu el acasă, să-l cunosc. Mi-e tare frică să nu fi ajuns pe mâna unui proxenet. Ceva i s-a întâmplat, pentru că nu mai răspunde nici la telefon. Mă gândesc că este răpită şi sechestrată. Nu am cum să iau legătura cu ea pentru că are telefonul închis. Am ajuns să nu mai dorm noaptea de grijă. Mă gândesc la ce este mai rău“, ne-a spus Păpuşa Neaţu.


Fata este dată în urmărire naţională
Familia fetei a fost semnalată la poliţie şi fata a fostă dată în urmărire naţională pe Roxana Georgiana Lungu. Mama fetei a cerut aseară şi ajutorul presei, în speranţa că poate cineva o va recunoaşte pe fiica sa din poze şi va anunţa poliţia sau pe ea despre locul unde se află adolescenta dispărută.


Până în acest moment, conform datelor primite de la punctele de trecere a frontierei, Roxana nu a ieşit din ţară. „Dispariţia minorei a fost semnală poliţiştilor de către familie, la câteva zile de la plecarea tinerei. În prezent se efectuează cercetări pentru indentificarea locului unde se află aceasta, pentru a fi găsită şi înapoiată familie“, am declarat subcomisarul Adelina Florescu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite