Top 3 cele mai luxoase camere de hotel din Piteşti (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai scump apartament este 5 stele şi poate fi rezervat cu 99 de euro pe noapte. Pat dublu cu saltea cu apă, o plimbare cu un Aston Martin de epocă sau terasă cu piscină în aer liber la ultimul nivel, sunt doar câteva dintre facilităţile de care pot beneficia clienţii celor mai luxoase hoteluri din Piteşti.

Hotelierii din Piteşti vin cu tot felul de facilităţi care să-i atragă pe clienţii cu dare de mână. Astfel, cei care se cazează la singura locaţie de 5 stele din Piteşti se vor bucura de unul dintre cele şase apartamente de lux, prevăzute cu hol, baie, living, birou şi dormitor cu dresing separat.

Fiecare apartament are o suprafaţă de 90 de metri pătraţi şi este dotat cu mobilier din lemn şi piele, duş cu hidromasaj şi radio, saună. La hotelul Ice Club un apartament costă 99 de euro pe noapte.


Plimbare cu o maşină de epocă
În plus, veţi avea parte de un somn liniştit pe salteaua umplută cu apă, care poate fi încălzită, dacă alegeţi apartamentul cu numărul 101. Pentru 500 de lei, puteţi închiria o zi întreagă una dintre cele două maşini de epocă Aston Martin.


“Avem clienţi în special oameni de afaceri, persoane din străinătate, din Londra. Toronto, Cipru, Italia. Fuego a fost recent şi a luat cina la restaurantul nostru, iar Cătălin Botezatu a avut o prezentare în Piteşti şi fiind în trecere s-a schimbat, a făcut un duş rapid şi apoi a plecat.”, ne-a povestit Raluca Dragomir, recepţioneră la Ice Club.


Duplex cu scară interioară

Şi Hotelul Magic GT, situat la marginea pădurii Trivale poate fi considerat unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oraş, fiind clasificat la trei stele. Cea mai scumpă cameră aici este un apartament duplex cu scară interioară pentru care veţi plăti 81 de euro pe noapte. Alte facilităţi ale hotelului de care vă puteţi bucura sunt masajul, jacuzzi, sauna şi terasa în aer liber, aceasta fiind o oază de verdeaţă în peisajul citadin.


La Muntenia, cel mai vechi hotel încă funcţional din judeţul Argeş, cel mai scump apartament costă 80 de euro pe noapte, cu mic dejun inclus. Acesta este în regim de două stele, are două băi şi este complet decorat în alb. Dacă doriţi să aveţi o privelişte superb asupra centrului Piteştiului, puteţi opta pentru o cameră dublă sau single la etajul 12 al hotelului. Acestea costă între 17 şi 26 de euro pe noapte.
Camerele de trei stele sunt situate la etajele inferioare şi sunt cuprinse între 43 şi 55 de euro.


Vedetele se cazează la Muntenia

La Hotelul Muntenia veţi putea dormi în aceleaşi camere în care au înnoptat vedete autohtone cunoscute, precum membrii formaţiilor Iris, Voltaj, Cătălin Botezatu, ambasadori de ţări, oameni politici şi de cultură.

“În general, invitaţii la diverse festivaluri internaţionale şi culturale care au loc în Argeş sunt cazaţi la noi. De-a lungul anilor au trecut pe la noi sute de personalităţi, nici nu ştiu să vă spun cine n-a trecut. Vin şi oameni cunoscuţi în străinătate, dar mai puţin în ţară, precum cercetători, regizori.Cu toţii sunt oameni modeşti, ne-am obişnuit să vină mereu la noi, pentru noi e ceva obilnuit.”, povesteşte Aura Berechet, directoarea Hotelului Muntenia.

La Yaki Center în schimb, hotelul deschis anul trecut în central oraşului, un apartament costă 58 de euro pe noapte, iar camera dublă 50 de euro. La ultimul nivel puteţi să vă bucuraţi atât de o panoramă a centrului oraşului, cât şi de terasa cu piscină în aer liber.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite