VIDEO INEDIT Tineri prinși în flagrant în timp ce vindeau hașiș într-o benzinărie din Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficanții au fost prinși de polițiști - imagini: IPJ Argeș
Traficanții au fost prinși de polițiști - imagini: IPJ Argeș

Polițiștii i-au prins, miercuri, în flagrant pe doi bărbați de 23 și 32 de ani care vindeau 310 grame de hașiș, pentru care au cerut 2500 de euro. Totul s-a întâmplat într-o benzinărie din Pitești.

Poliţiştii  Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, coordonati de un procuror din cadrul DIICOT - Pitesti, au prins în flagrant, miercuri, doi tineri de 23 și 32 de ani, ambii domiciliaţi în  municipiul Câmpulung, Argeş, în timp ce vindeau cantitatea de 310 grame de haşiş (rezină de cannabis-drog de risc) în schimbul sumei de 2500 euro, într-o benzinărie de pe raza municipiului Piteşti.



La percheziţiile domiciliare efectuate, au mai fost găsite mai multe doze de haşiş precum şi sume de bani provenite din vânzarea drogurilor.

În urma activităţilor desfăşurate s-a stabilit faptul că tânărul de 23 de ani. era liderul reţelei şi se aproviziona cu importante cantităţi de substanţe stupefiante din Spania, pe care le transporta disimulate în bagaje si apoi le distribuia pe raza mai multor localităţi din ţară.

Faţă de cei doi învinuiţi procurorul a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare   preventivă pentru 29 de zile.

Traficanții vindeau hașiș într-o benzinărie din Pitești

Vezi cum au fost prinși traficanții de droguri:

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite