Piteşti: Dj Optik şi Morris fac show în cluburil în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dj Optik (sursa foto: www.djoptik.ro)
Dj Optik (sursa foto: www.djoptik.ro)

Acest sfârşit de săptămână este unul plin de evenimente. Aflaţi, mai jos, ce petreceri nu trebuie să rataţi în acest week-end.

Dj Optik mixează la Piteşti
Dj Optik va încinge atmosfera în această seară geroasă de iarnă. Cunoscutul DJ, ocupantul locului II în clasamentul celor mai buni DJ-I din ţară de anul acesta, va mixa în Club On Time, situate pe B-dul Republicii nr. 141. Începând cu ora 00.00, artistul se va afla la pupitru unde va pune muzică pentru tinerii piteşteni dornici să se distreze. Piesele cele mai cunoscute ale lui DJ Optik, dar şi hituri ale momentului remixate vor răsuna în club. În deschidere, încălzirea va fi făcută de DJ Andrew şi DJ Graphik. Intrarea va fi de 10 lei pt fete şi 15 lei pentru băieţi.


Morris vine în Club Zion

Week-end-ul petrecerilor continuă în Club Zion. Distracţia se va muta de la petrecerea lui Dj Optik la cea a lui Morris care vine să anime atmosfera din clubul situate în cartierul Nord, complex Ciocârlia. După miezul nopţii, artistul va urca pe scenă pentru a interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale: “Desire”, “Havana Lover”, “Destiny”, “Till the Morning Light”, precum şi alte piese ale sale. Cei care vor să-l vadă şi să-l asculte pe Morris cântând live, vor scoate din buzunar 20 de lei.


O porţie de râs

Acest sfârşit de săptămână se încheie cu o porţie zdravănă de râs. Unde altuneva decât în Old School Pub, aşa cum v-aţi obişnuit deja! Seria show-urilor de stand-up comedy continuă şi în această duminică, de această dată cu “Brigada 2 pe trei”. Comedianţii din Timişoara vin în pub-ul de pe Strada Victoriei nr. 22, să-i binedispună pe piteşteni cu spectacolul “Setul 2”. Evenimentul va începe la ora 22.00, iar biletul va costa 20 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite