Taximetriştii resping uniforma dar acceptă cămaşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secrtarul Asociaţiei Taximetriştilor din Argeş, Marin Hristofor, spune că în taxi este imposibil să porţi uniformă, însă  precizează  că pantalonii lungi şi cravata vor fi impuse ca ţinută obligatorie pentru taximetriştii piteşteni.

Primarul pare ceva mai deschis către argumentele taximetriştilor, potrivit cărora, pe timp de vară mai ales, este imposibil să conduci în uniformă. “Am  stat de vorbă cu taximetriştii şi mi-au spus că, atunci când este foarte cald, trec pe acasă şi de două-trei ori ca să se schimbe. Imi dau seama că este foarte greu să-şi procure două-trei uniforme.”, spune edilul.

 Asociaţia a formulat deja un răspuns pentru autorităşile locale dar nu l-a înmânat încă primăriei.

"Am simţit că primarul s-a mai înmuiat după articolele apărute în presă. Noi am pregătit deja un răspuns la consultaterrea pe care ne-au făcut-o autorităţile locale. Nu suntem de acord cu introducere uniformei  dar vom purta cămaşă şi pantaloni lungi, pantofi sau sandale, în timpul verii, iar iarna şi sacou. Cu o menţiune: cămaşa nu va fi uni aşa cum apare în proiectul de hotărîre de Consiliu Local, ci , va fi la latitudinea fiecărui taximetrist. E suficient că ca vom  purta cămaşă!”  spune Marin Hristofor, preşedinteloe asociaţiei Taximetriştilor Argeş



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite