Taxi și Compact cântă la Pitești, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Spectacolul va avea loc în Piața Primăriei
Spectacolul va avea loc în Piața Primăriei

Anul acesta ne luăm, însă, adio de la premii.Piteștiul este, totuși. singurul oraș din Argeș care organizează un spectacol în noaptea dintre ani.

Nu v-ați făcut încă planuri de Revelion? Luați în calcul și varianta întâmpinării Anului Nou în Centru! Dacă anul trecut cei care și-au petrecut noaptea dintre ani în Piața Primăriei au dansat  și au băut șampanie pe muzica trupelor  Spin, VH2 şi Circa 7, Revelionul 2010-2011 va fi întâmpinat cu Taxi și Compact.
 “Recitalurile, negociate la prețuri de criză, vor începe de la ora 23.00 iar noul an va fi întâmpinat cu focuri de artificii”,  anunță Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc .

 Revelion fără tombolă

 Dacă în urmă cu câțiva ani comercianții de la  chioşcurile de ziare vă fluturau în față biletele la Tombola Revelionului , tentându-vă  cu aparate electrocasnice, telefoane mobile, televizoare, şi,mai ales, cu marele premiu, obişnuitul Logan oferit de uzina de la Mioveni, anul acesta , ca și anul trecut, nu e cazul să vă mai faceți iluzii.
” Atotomobile Dacia, sponsorul nostru care în anii trecuți ne-a obișnuit cu un atoturism la tombola din noaptea dintre ani și căruia îi mulțumim,  va face , anul acesta o sponsorizare de altă natură. Va finanța un fitparc cu aparate pentru gimnastică în aer liber.” , explică primarul  |Piteștiului, Tudor Pendiuc. Deocamdată, autoritățile n-au stabilit unde va fi amplasat  ,, cadoul” .

Tradiția căsătoriilor de Revelion,  continuă


 Și anul acesta, la Primăria Pitești vor fi oficiate cununii civile. Până acum, 13 cupluri  și-au manifestat intenția de a face acest pas la cumpăna dintre 2010 și 201, însă lista înscrierilor rămâne deschisă până în ajunul noului an.
“La revelionul 1999-2000, am fost primul oraș care a venit cu această tradiție în  peisajul evenimentelor de la cumpăna dintre ani . Abia din anul următor  a început și la Tărgu Jiu  această serie de evenimente. Desigur, ei au, acolo, Poarta Sărutului dar noi ne mândrim că le-am luat-o înainte!”, spune primarul Piteștiului., Tudor Pendiuc











Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite