Pitesti: Tatăl şi fiul morţi în fântână, băgaţi în aceeaşi groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Tatăl şi fiul morţi în fântână, băgaţi în aceeaşi groapă
Pitesti: Tatăl şi fiul morţi în fântână, băgaţi în aceeaşi groapă

Băiatul în vârstă de 17 ani şi tatăl lui, morţi miercuri în fântână, au fost conduşi pe ultimul drum, în această după-amiază. Durerea nemărginită lăsată în urma lor este greu de descris în cuvinte.

Toma Victor Cristescu şi Emilian Cristescu, în vârstă de 46 de ani, din comuna Miceşti, şi-au pierdut viaţa într-un mod cumplit. Băiatul a coborât în fântână, la o adâncime de circa zece metri, să o cureţe de mâl. Cum la un moment dat nu a mai legat de sfoară găleata plină cu nămol, ca să o ridice tatăl la suprafaţă, acesta s-a băgat după el. Niciunul nu a mai ieşit de acolo în viaţă. Un vecin care venise să-i ajute a fost martor la toată scena şi a anunţat autorităţile. Rezultatul autopsiei a stabilit că cei doi au murit asfixiaţi din cauza gazelor acumulate la acea adâncime din puţ. “Cauza directă a morţii este intoxicaţia acută cu monoxid de carbon”, a spus medicul Dan Manu, şeful Serviciului de Medicină Legală Argeş.

 “Păcat de tinereţea lor”
Mama băiatului şi implicit soţia bărbatului, Mariana Cristescu, este dărâmată de durere. Femeia şi-a înmormântat astăzi persoanele mult iubite. Slujba s-a ţinut la biserica din satul Miceşti. Lăcaşul sfânt şi curtea au devenit neîncăpătoare pentru sutele de persoane ce au venit să le aducă un ultim omagiu. Printre cei îndureraţi se află şi primarul comunei, Dumitru Voicu. Edilul stă gard în gard cu familia Cristescu. "Amândoi erau muncitori, respectuoşi. Îşi vedeau de treaba lor. Este cumplit ce s-a întâmplat. Păcat de tinereţea lor“, a spus Dumitru Voicu. Toma Victor şi tatăl său au fost băgaţi în aceeaşi groapă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite