Târg de joburi pentru studenții argeșeni la Euromall Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenții din Argeș care vor să se angajeze sunt invitați la Târgul de joburi „Mai multe şanse pentru un loc de muncă!” organizat, joi, în cadrul centrului comercial Euromall Pitești.

Joi, 24 mai, începând cu ora 11.00, Asociaţia Studenţilor din cadrul Universităţii din Piteşti organizează un eveniment care se adresează tuturor studenților: Târgul de Joburi „Mai multe şanse pentru un loc de muncă!”. Gazda evenimentului va fi centrul comercial Euromall Piteşti, unde angajatori din mai multe domenii vor fi prezenţi pentru a pune la dispoziţia doritorilor oferta joburilor vacante.

Evenimentul, care se află la cea de-a IV-a ediţie, se doreşte a fi un bun prilej pentru studenţi de a alege din multitudinea de oferte puse la dispoziţie de firmele participante  jobul care li se potriveşte cu adevărat şi prin care pot pune în practică cunoştinţele acumulate în timpul studiilor.

La târgul de joburi de la Euromall Piteşti vor participa firme din domeniul bancar, al asigurărilor auto, dar şi firme locale de recrutare.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite