UPDATE Înjunghiată de fostul iubit. "N-am vrut s-o tai. Mi-era dor de ea". Agresorul va sta 29 de zile după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani din Piteşti a fost înjunghiată noaptea trecută de un bărbat mascat. Cristina Lincă se pregătea să intre în scara blocului când a fost atacată, agresorul înjunghiind-o în gât. Fostul iubit al fetei a recunoscut aseară fapta şi a fost reţinut de poliţişti

UPDATE 27 iunie, ora 08.15

Magistraţii Judecătoriei Piteşti au decis ieri ca fostul iubit al tinerei înjunghiate să petreacă următoarele 29 de zile după gratii. Judecătorii au admis propunerea procurorilor de a-l aresta pe agresor, acesta fiind acuzat de vătămare corporală.

UPDATE 26 iunie ora 12.27 Citeşte mărturiile celor doi iubiţi

CITEŞTE ŞI POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE CEI DOI ŞI CUM AU AJUNS LA UN PAS DE CRIMĂ

"N-am vrut s-o tai. Mi-a fost dor de ea."

Mihai Andrei Vlad, fostul iubit al fetei


“A fost un moment de gelozie. N-am vrut s-o tai, n-am vrut s-o omor. Mi-a fost dor de ea. Am vrut doar s-o sperii, dar din greşeală ea s-a mişcat şi cuţitul fiind la mână am tăiat-o pe gât. Nu am plănuit nimic. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Am iubit-o foarte mult. Mi-a fost dor de ea”, le-a declarat Mihai Andrei Vlad poliţiştilor.         


 Fata a recunoscut mănuşile fostului iubit şi le-a spus anchetatorilor că agresorul avea şi aceeaşi statură, aşa că tânărul a ajuns pe lista suspecţilor.                                                       

 "M-a ameninţat, m-a urmărit şi-n alte seri"                                                                                                                                                                                                                                                 
“Am ajuns în faţa blocului, am scos cheia. Mi-am deschis uşa şi am intrat pe jumătate în bloc după care el mi-a blocat uşa, m-a prins de faţă şi m-a scos afară. Presupun că în momentul acela a fost tăietura pentru că nu am simţit nimic. Urcând scările mi-am dat seama că sunt tăiată şi îmi curge sânge. Avea o pereche de mănuşi pe care eu am văzut-o la el. Dacă vroia să mă sperie nu mă tăia exact în zona gâtului. M-a ameninţat, m-a urmărit. L-am mai văzut, a mai fost şi-n alte seri când veneam eu de la serviciu în faţa blocului”, povesteşte Cristina Lincă de pe patul de spital.

UPDATE 26 iunie, ora 08.45 Fostul iubit al fetei, reţinut pentru vătămare corporală

Fostul iubit al fetei, Vlad Mihai Andrei, de 24 de ani, din Miroşi a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, în urma audierilor. Bărbatul este acuzat de vătămare corporal şi şi-a recunoscut fapta. Acesta locuia pe aceaşi scară cu mătuşa fetei şi este masterand la Facultatea de Educaţie Fizică din Piteşti.


"El urmează să fie introdus în arestul Poliţiei judeţene. De asemenea, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuţ Dinu.


25 iunie, ora 12.00

O tânără de 20 de ani din Pitești a fost înjunghiată noaptea trecută de un bărbat mascat. Cristina Lincă se pregătea să intre în scara blocului când a fost atacată, agresorul înjunghiind-o în gât.


Deși rănită, tânăra a reușit să strige după ajutor. Fata se întorcea de la serviciu când a fost atacată și mergea acasă la mătușa ei, acolo unde locuiește.

“ A pus mâna pe butonul uşii să desfacă şi a luat-o pe la spate, cu mâna de gură şi a tăiat-o. A ajuns până în casă, m-a strigat şi am ieşit din dormitor şi am văzut o baltă de sânge. Am pus mâna pe telefon şi am chemat poliţia şi salvarea.Fata mea e plină de sânge”, povesteşte mătuşa victimei.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare gravă. Medicii spun că a avut noroc.


„Fata a venit în stare gravă, stabilă.Prezentând o plagă care porneşte aproape de zona mentonului şi traversează pe sub mandibulă şi se opreşte undeva retroauricular. Practic e jumătate de gât. Câţiva milimetri mai trebuiau şi-i secţiona carotida” , a declarat dr. Gheorghe Frătoaica, medic UPU.

Oamenii legii au deschis o anchetă și au întocmit un cerc de suspecți. Printre aceștia se numără și fostul iubit al fetei, aceștia despărțindu-se în urmă cu o jumătate de an.


"A fost atacată de un individ cu un cuţit, individul se pare că avea faţa acoperită. este clar că nu a fost în scop dre jaf, deoarece victimei nu-i lipseşte nimic", a declarat comisarul şef Dan Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.


Se pare că bărbatul nu ar fi fost de acord cu despărțirea. Tânărul este audiat de polițiști.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite