Tânăr din Pitești prins la volan beat și fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani din Pitești s-a urcat, joi seara, la volan deși consumase alcool și nici nu avea permis de conducere. Acum el riscă pușcăria, pentru că a fost prins de polițiști și s-a sustras și recoltării de probe biologice.

Inconștiența l-a determinat pe un tânăr de 20 de ani din Pitești să se urce la volan, joi seara, deși consumase alcool și nici nu avea permis de conducere.

Aventura sa pe străzi s-a sfârșit însă repede la volanul autoturismului încredințat de o cunoștință, și asta pentru că a fost prins de polițiști pe strada Aleea Căminelor.

După ce i-au pus fiola tânărului teribilist, oamenii legii au constatat că a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pentru că știa probabil ce-l așteaptă, tânărul a găsit de cuviință să refuze recoltarea probelor biologice.

Cu toate acestea, băiatului i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, faptă pedepsită cu închisoarea de la unu la cinci ani, iar pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice, așa zisul șofer mai poate lua de la doi la șapte ani de pușcărie. În plus, el va mai fi pedepsit și că a fost prins beat la volan, cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau amendă, aceeași pedeapsă primind și cel care i-a încredințat mașina.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite