Piteşti: Escroc cu 20 de identități prins la Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

3 ani l-au căutat polițiștii, pe un tânăr din Drăgășani, urmărit general pentru mai multe infracțiuni de înșelăciune. Constantin Tudor  fost prins, aseară, de polițiștii din Pitești în timp ce se pregătea să mai comită o nouă faptă.

Constantin Tudor de 24 ani i-a uimit pe oamenii legii când le-a spus că își făcuse, nici mai mult nici mai puțin de 20 de identități și chiar era un veritabil om de afaceri care avea mai multe firme în administrație, evident toate cu acte false. În baza acestor hârtii, escrocul nu ratase niciun mall sau hypermarchet din București sau împrejurimi de unde cumpăra telefoane mobile sau le lua gratis, toate pe abonament, pe care ulterior le vindea.


Tânărul spune că își făcea singur cărțile de identitate


Luat la întrebări de polițiști, Constantin Tudor a răspuns foarte relaxat că nu-l ajuta nimeni să-și facă actele, care de altfel erau de foarte bună calitate și puteau induce în eroare chiar și un cunoscător. Tânărul a mai declarat că în cei 3 ani de când este dat în urmărire generală, cel mai mult timp a stat acasă, alături de iubita sa, care, acum așteaptă să aducă pe lume un copil. De asemenea el se sustrăgea unei urmăriri penale și avea de executat 6 ani și jumătate pentru mai multe infracțiuni de înșelăciune, iar după audieri acesta a fost dus direct la Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Colibași.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite