Piteşti: Tâlhărie înscenată de un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din comuna Răteşti şi-a înscenat o tâlhărie pentru a justifica pierderea unei sume mari de bani.În cele din urmă fapta a fost descoperită de oamenii legii, care l-au amendat.

Un tânăr din comuna Răteşti a dat dovadă de multă imaginaţie când şi-a înscenat o tâlhărie pentru a scăpa de datorii. Bărbatul n-a luat însă în calcul un detaliu în planul său: vigilenţa poliţiştilor. Alexandru Badea, de 24 de ani, a alertat seara trecută poliţiştii Secţiei 2, din Piteşti, spunându-le că în timp ce se deplasa în zona Autogării Sud, a fost acostat de trei tineri necunoscuţi care l-au ameninţat şi i-au furat 850 de lei din buzunar.

Ceva însă la dat de gol pe tânăr. Acesta nu avea vânătăi şi semne de bătaie pe corp, iar după audieri a recunoscut că a pus totul la cale după ce a pierdut banii la jocurile de noroc “păcănele”.

Mai mult acestea le-a spus poliţiştilor că la aproximativ 45 de minute după ce a pierdut banii a sunat la 112 şi a reclamat că a fost tâlhărit de indivizi necunoscuţi, în plină stradă.

Tânărul a recurs la această faptă pentru a justifica pierderea sumei de bani, mai ales că avea datorii la bănci şi la unele persoane fizice, pe care nu le mai poate achita.

La cei 850 de lei pierduţi se mai adaugă 100 de lei, suma pe care a primit-o ca amendă din partea poliţiştilor pentru că a pus pe jar oamenii legii fără motiv întemeiat.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite