Un TIR încărcat cu portocale s-a răsturnat pe autostradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portocalele încărcate în TIR s-au împrăștiat pe șosea
Portocalele încărcate în TIR s-au împrăștiat pe șosea

Încărcătura unui TIR  s-a răsturnat joi după-amiază la ieșirea de pe autostrada A1 București – Pitești, în localitatea Bascov. Toate portocalele care erau transportate s-au împrăștiat pe șosea, spre bucuria oamenilor din zonă care și-au umplut sacoșele cu fructe.

Moș Crăciun a venit mai devreme pentru locuitorii comunei Bascov și le-a adus un TIR plin cu portocale. În curba de la ieșirea de pe autostradă, din comuna Bascov, încărcătura TIR-ului s-a răsturnat din cauza balansului, iar cele 18 tone de portocale s-au împrăștiat pe sosea.

Din fericirea, în urma incidentului s-au înregistrat doar pagube materiale și nimeni nu a fost rănit. Șoferul TIR-ului, un orădean în vârstă de 57 de ani, susține că de vină sunt cei care au încărcat TIR-ul pentru că nu au asigurat lădițele cu portocale, însă viteza cu care a intrat în curbă a fost destul de mare, motiv pentru care lădițele au lupt prelata TIR-ului și au căzut pe asfalt.

Până la venirea polițiștilor, oamenii care locuiesc în zonă și-au umplut sacoșele cu portocale pentru sărbători. Marfa care a rămas întreagă a fost încărcată apoi într-un alt TIR și transportată la destinație.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite