Piteşti: Suspect de gripă porcină, internat cu forţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Suspect de gripă porcină,  internat cu forţa
Piteşti: Suspect de gripă porcină, internat cu forţa

Un brăilean, suspect de gripă porcină, care trebuia să descarce un TIR la porţile uzinei Dacia a fost internat  forţat la Secţia de Boli Infecţioase a Spitaluli judeţean Argeş, în noaptea de joi spre vineri.

Bărbatul are  27 de ani,  şi se întorsese de două zile din Franţa. Era slăbit şi avea simptome de gripă. Ieri a fost  consultat de cadrele medicale de la uzina Dacia, care l-au trimis de urgenţă la secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Argeş.

Tânărul care tuşea şi avea febră  a refuzat să fie internat
Bărbatul   a refuzat internarea  şi s-a întors la uzina Dacia însă paznicii societăţii nu i-au permis accesul în fabrică. Şi au sunat la 112. Tânărul a fost dus din nou la spital, unde i-au fost prelevate probe pentru a stabili dacă este purtător al virusului A/H1N1.

" Bărbatul avea temperatură, stare generală alterată şi tuşea. Medicii de la dispensarul Automobile Dacia l-au trimis de urgenţă la secţia contagioase a spitalului Bălcescu, însă tânărul a refuzat internarea. Şi-a scos perfuzia din braţ şi a plecat înapoi la uzină, penytru a-şi lua tirul. La miezul nopţii, bărbatul a fost dus cu forţa la secţia contagioase a spitalului Bălcescu şi vineri dimineaţa i s-a recoltat exudat, care va fi trimis la Institutul Matei Balş. În 24 de ore se va afla dacă este purtător al virusului A/H1N1", a precizat dr. Aura Copciag,  reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite