Pitesti: Studenţi ivorieni bătuţi de agenţi de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Studenţi ivorieni bătuţi de agenţi de pază
Pitesti: Studenţi ivorieni bătuţi de agenţi de pază

Doi tineri din Coasta de Fildeş, veniţi să facă masterul la Universitatea de Stat din Piteşti, susţin că, azi-noapte, au fost bătuţi de către mai mulţi agenţi de pază.

Ivorienii au povestit că se aflau în apropierea căminului studenţesc şi discutau cu două colege pentru a învăţa mai bine limba română. Din senin, fără vreun motiv aparent, bodyguarzii ar fi năspustit asupra lor şi i-au lovit cu bastoanele de cauciuc. 

Victimele nu au necesitat internarea
Poliţiştii au demarat o anchetă şi încearcă să-i identifice pe agresori. Cei doi ivorieni au primit îngrijiri medicale la spitalul Judeţean Piteşti. Întrucât au traumatisme uşoare, nu au necesitat internarea. Victimele susţin că vor informa şi ambasada ţării lor la Bucureşti despre acest incident pentru că sunt convinşi că au fost ţinta unui atac rasist.  “Victimele susţin că au fost agresate şi i-a descris pe bătăuşi ca făcând parte dintr-o agenţie de pază, ţinând cont de culoarea uniformei cu care erau îmbrăcaţi. Spun că i-a lovit cu bastoanele de cauciuc. Sunt dispuse să facă plângere penală pentru loviri şi ale violenţe. Urmează ca agresorii să fie identificaţi”  ne-a spus inspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite