UPDATE: Stoian şi Pieca eliberaţi de Tribunalul Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Tribunalului Argeş au dispus eliberarea lui Aurel Stoian şi a lui Gheorghiţă Pieca, cercetaţi în dosarul corupţiei în fotbal, alături de Cornel Penescu. Aceştia asteaptă însă judecarea recursului formulat de procurori pentru a afla dacă vor fi puşi în libertate.

Tribunalul Argeş a revocat aseară măsura arestării preventive pe numele fostului şef al Gărzii Financiare Argeş, Aurel Stoian şi al lui Gheorghiţă Pieca, administratorul firmei PIC. Cei doi sunt cercetaţi în dosarul corupţiei în fotbal, alături de finanţatorul echipei F.C. Argeş, Cornel Penescu.

Aceştia nu au fost puşi însă în libertate, întrucât procurorii anticorupţie au formulat recurs împotriva deciziei instanţei, acesta urmând să se judece la Curtea de Apel Piteşti.

Tribunalul Argeş "revoca masura arestarii preventive luata fata de inculpatii Stoian Aurel si Pieca Gheorghita. Amana pronuntarea in ceea ce priveste cererea de conexare formulata de inculpatul Penescu Gheorghe Cornel, la data de 30 noiembrie 2009. Cu recurs in ceea ce priveste starea de arest si cu apel o data cu fondul in ceea ce priveste celelalte dispozitii ale incheierii", se arata in incheierea de sedinta a sectiei penale a Tribunalului Arges.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite