Steaua va juca în acest sezon în Trivale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Piteștiului a declarat că a discutat cu patronul Stelei, Gigi Becali, și că, din toamnă,  Steaua ar putea să-și desfășoare meciurile pe Stadionul „Nicolae Dobrin”


 Tudor Pendiuc se va întâlni săptămâna viitoare cu patronul  Stelei pentru a pune la punct detaliile venirii pe stadionul din Trivale. Edilul va cere, tot săptămâna viitoare, și acordul Consiliului Local.

 “ Vor veni pe stadion doar în ziua meciului, pentru că antrenamentele le vor face la Bucureşti iar Venirea Stelei la Piteşti nu va afecta în nici un fel activitatea echipelor care se pregătesc pe stadionul Nicolae Dobrin.“. a declarat primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, precizând că Steaua va trebui să plătească toate costurile  legate de întreţinere.

„Dacă ei îmi creează condiţii la Piteşti, acolo vom juca. Să nu mă coste mai mult ca în „Ghencea". Populaţia de acolo cred că iubeşte Steaua. Am ales această variantă pentru că Piteştiul este cel mai aproape de Bucureşti. Vom plăti doar cheltuielile curente, gaze, curent şi ce se mai consumă într-o zi de meci. Sută la sută o să vin să joc cu Steaua acolo", a spus Becali

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite