Start la sezonul de bălăceală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştrandul din Costache Negri a fost deschis, iar weekendul acesta se va da în folosinţă şi cel din Tudor Vladimirescu. Bazinul vă aşteaptă cu apă încălzită la 23 de grade şi două terase de unde vă puteţi procura răcoritoare, dulciuri şi snacksuri.

Chiar dacă, oficial, vara se instalează la 1 iunie, în Piteşti a venit cu o săptămână mai devreme. Zilele trecute, bazinul din Costache Negri şi-a deschis porţile, spre deliciul tinerilor care au dorit să facă prima baie din acest an în apa curată şi caldă.

Angajaţii Seviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Piteşti au terminat toate lucrările de renovare, iar acum aşteaptă ca ştrandurile să se populeze din ce în ce mai mult, ţinând cont de temperaturile ridicate.

„Plănuisem să dăm în folosinţă ştrandurile de la 1 iunie, dar pentru că am văzut că vremea e foarte frumoasă, am dat drumul săptămâna aceasta celui din Costache Negri, urmând ca weekendul care vine, cel mai probabil, să-l deschidem şi pe cel din Tudor Vladimirescu”, ne-a spus Constantin Zichil, directorul SPEP.

image

Apă încălzită la 23 de grade

Pentru că se temeau că temperatura apei nu va fi tocmai bună de baie, reprezentanţii ştrandului au decis ca toate cele trei bazine din Costache Negri să fie încălzite la temperaturi cuprinse între 21 şi 23 de grade.

Fie că au înotat în lungul şi latul bazinelor, au făcut sărituri sau au preferat să stea la plajă, piteştenii s-au bucurat de începutul sezonului de bălăceală.

„Am lipsit de la ora de chimie ca să vin aici, împreună cu mai mulţi prieteni. Nu m-am putut abţine când am văzut ce cald e afară”, ne-a spus Iulian Mitran, un elev de 17 ani.

În timp ce băieţii făceau mare zarvă în piscine, fetele au preferat să-şi instaleze prosoapele de plajă pe iarbă sau pe nisip, pentru a putea profita din plin de razele soarelui.

 „Am venit să mă bronzez, pentru că până acum am mers numai la solar şi vreau să profit de soarele puternic. Este frumos, când stai întins la soare, uiţi de toate”, spune Ilinca Georgiana Maier, o tânără venită la ştrand împreună cu prietenele.

Intrarea costă 4 şi 7 lei

După o baie în piscină, ce poate fi mai potrivit decât o băutură răcoritoare şi ceva de ronţăit?

În cadrul ştrandului au fost amplasate şi două terase, care vă aşteaptă cu îngheţată, sucuri, bere la pahar, snacksuri şi dulciuri, tocmai bune de savurat pe plajă.

Programul bazinului este de dimineaţa, de la ora 8.00, până seara, în jurul orei 20.00.

Preţul biletelor a rămas acelaşi ca anul trecut, respectiv 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite