Piteşti: Start la Raliul Argeşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de cai putere au răsunat în această dimineaţă în centrul Piteştiului, spre deliciul zecilor de admiratori . Motoare puternice erau turate , iar echipajele se pregăteau să ia startul în Raliul Argeşului , din Piaţa Vasile Milea.

Cele 44 de echipaje participante au luat startul rând pe rând,începând cu ora 08.01.Primul echipaj care a pornit spre Transfăgărăşan, locul unde vor avea loc cele 11 probe special din cadrul Raliului Argeşului a fost cel format din pilotul Tempesta şi copilotul Dorin Pulpea, aflaţi la bordul unui Peugeot 207.

Al doilea echipaj la start a fost cel format din Gergo Szabo şi Levente Csegzy, cu un Mitsubishi Evo 9, iar al treilea în cursă a pornit un Subaru Impreza N15 , avându-i la bord pe Bogdan Marişca şi Sebastian Itu. Argeşenii Valentin Porcişteanu şi Dan Dobre au luat startul de pe poziţia numărul 4, iar Titi Aur de pe poziţia 7.


9 Loganuri participă la raliu

În cadrul Raliului Argeşului are loc şi cea de-a doua etapă a Cupei Dacia.Competiţia se află deja la a treia ediţie şi se bucură de o participare numeroasă. La prima etapă, Raliul Braşovului, au luat startul 7 echipaje, iar la Raliul Argeşului 9 maşini Dacia Logan 1.6 MPI, echipate cu kituri de competiţie dezvoltate de Renault Sport Technologies.


Aseară, la Budeasa au avut loc o serie de teste. Piloţii au rulat pe asfalt cu viteză mare, aşa cum o vor face şi astăzi la raliu pentru a verifica frânele, comunicarea, suspensiile şi pneurile bolizilor de curse. Locuitorii din Budeasa au avut parte de un adevărat spectacol şi s-au adunat în număr mare pe marginea drumului pentru a vedea maşinile.  “Mamă, cu ce viteză merg şi ce viraje fac! Mi-ar plăcea să conduc şi eu aşa! E extraordinar! ”, exclama unul din tinerii de pe margine.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite