Spin, VH2 şi Circa 7 vor cânta în noaptea de Revelion la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spin, VH2 şi Circa 7 vor face Show de Revelion la Piteşti.Pe ultima sută de metri, Primăria Piteşti a reuşit să aducă pe scena din noaptea de Revelion trei trupe româneşti.La cumpăna dintre ani va fi organizat şi un foc de artificii

Piteştenii se vor bucura, până la urmă, de un concert în noaptea de Revelion, care va avea loc în Piaţa Primăriei. După ce edilul oraşului anunţase iniţial că nicio trupa nu va concerta la cumpăna dintre ani, sumele percepute de agenţiile de impresariat fiind extreme de piperate, se pare că pe ultima sută de metri situaţia s-a schimbat radical. Aseară, în jurul orei 19.30, după mai multe negocieri, s-a bătut palma cu trei formaţii de muzică uşoară, care vor continua şi anul acesta tradiţia concertelor de Revelion.  


“Costă incredibil de puţin faţă de preţurile iniţiale. Luasem oferte de la alte formaţii şi sumele erau foarte mari, nu ne puteam permite. Era vorba de 25-30.000 de euro. Cum mulţi piteşteni erau supăraţi că nu vor avea parte de concert de Revelion, am făcut un efort şi am găsit o ofertă artistic deosebită, dublată de o ofertă financiară avantajoasă.”, a declarat entuziasmat primarul Tudor Pendiuc.


Trupa Iris a cerut 15.000 de euro
Iniţial municipalitatea avea în plan să invite trei formaţii, printre care şi trupa Fun Factory. Însă pretenţiile financiare ale vedetelor erau prea mari, numai trupa Iris solicitând 15.000 de euro pentru un concert. Pentru a nu-i dezamăgi pe piteşteni anul acesta şi a nu se abate de la tradiţie, primăria s-a reorientat la vedete mai puţin consacrate, dar care s-au bucurat de succes în trecut la Piteşti.


Trupele care vor face spectacol de Anul Nou sunt Spin, VH2 şi Circa 7, recitalurile începând după ora 23.00.  Membrii formaţiei Spin au mai urcat anul acesta pe scena din centrul Piteştiului, la manifestările prilejuite de zilele oraşului, pe 23 mai. Grupul a debutat în 2004, pe scena festivalului “Cerbul de Aur” cu piesa devenită apoi hit, “Nimeni pe drum”.

Şi formaţia VH2 este familiarizată cu publicul piteştean, Gabriel Cotabiţă şi colegii săi fiind invitaţi să cânte şi în anii trecuţi, cele mai cunoscute piese ale lor fiind “Trece Vremea” şi „Dacă n-ai iubi”. Circa 7 s-a înfiinţat în 2002 şi este recunoscută ca o trupă care descrie cu ironie în versurile sale problemele care ne înconjoară, având o viziune personală asupra vieţii. Cel mai nou album al băieţilor a fost lansat anul acesta şi se numeşte “La rece”.


Pe lângă spectacolul oferit de cele trei formaţii, piteştenii care vor petrece Revelionul în Piaţa Primăriei se vor bucura şi de un grandios foc de artificii. Acesta va costa aproximativ 20.000 de lei şi va lumina cerul oraşului exact la miezul nopţii. Primarul Tudor Pendiuc va oficia în noaptea dintre ani nu mai puţin de 22 de cununii civile, continuând tradiţia veche de 10 ani.


Tombola Revelionului nu va mai avea loc la Piteşti din lipsă de bani. Loganul oferit de uzina Dacia va putea fi câştigat doar de locuitorii oraşului Mioveni care vor participa la tragerea la sorţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite