Piteşti: Dramă şi teatru de revistă în acest week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul “Alexandru Davila” le-a pregătit un sfârşit de săptămână încărcat piteştenilor. Actorii instituţiei de cultură vor interpreta atât dramă, cât şi teatru de revistă.

Week-end-ul cultural începe din această seară cu piesa „Clasic şi modern”, de George Diaconescu. Spectacolul se joacă la ora 18.00 în Sala Mare şi este o îmbinare de muzică şi dans. Balerine, solişti vocali şi instrumentişti se vor afla în faţa spectatorilor şi vor interpreta şlagăre clasice şi moderne.Trupa de Revistă “Constantin Zărnescu” şi “Dan Dimitriu Band”, sub bagheta maestrului, vor readuce muzica de calitate în sufletul iubitorilor de teatru.


Sâmbătă, pe scena Teatrului “Alexandru Davila” are loc spectacolul “Nunta lui Puiu”, de Puşi Dinulescu. Drama se joacă în Sala Mare, de la ora 18.00. În rolurile principale se vor afla actorii Dan Ivănesei, Wilhemina Cătă, Petrişor Stan, Daniela Marinache, Coca Niculescu, Dan Andrei. Regia artistică este semnată de Matei Varodi.


Sfârşitul de săptămână se încheie tot cu o dramă, o adaptare după Moliere. Povestea lui “Dom Juan” va fi pusă în scenă duminică, la ora 18.00, tot în Sala Mare a Teatrului “Davila”. Florin Dumitru îl va interpreta pe Dom Juan, iar alături de el, în piesa de teatru vor mai juca Ileana Zărnescu, Romulus Pieca, Coca Niculescu, Lia Deaconu, precum şi alţi actori. Scenografia spectacolului este semnată de Cristina Ciucu, iar regizor artistic este Bogdan Cioabă.


Toţi iubitorii de teatru care vor să vadă piesele îşi pot procura biletele de la casieria aflată la intrarea în instituţia cultural din centrul oraşului. Preţul unui tichet este de 10 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite