Spectacol de lumini și focuri de artificii, diseară, la Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orăşelul mobil „Mix Music Evolution”  este, de vineri, în Mioveni. După ce ieri și alaltăieri s-au bucurat de spectacole, locuitorii din Mioveni vor avea, diseară,  parte de un ultim show. Spectacolul se va încheia, ca în fiecare oraș al turneului, cu un foc de artificii.

De vineri, la Mioveni  au fost instalate magazine, terase cu specific românesc, un cinema 7D, tonete cu pop-corn, kurtos-kolacz, produse mexicane, clătite uriaşe şi alte produse delicioase. Copiii au avut la  dispoziție un parc de distracţie cu tobogane gonflabile și s-au plimbat cu bărcuţele într-o piscină uriașă.

De trei zile, un radio al “Orășeșului distracției” fuincționează între  orele 10,oo şi 24,oo în timp ce pe scenă se  desfăşoară  sesiuni de animaţie, jocuri şi concursuri cu premii consistente din partea sponsorilor turneului și, bineînțeles, concerte.

 Proconsul, Andreea Bălan şi Petrişor, DJ.Jungle, Elisabeta Turcu, Jean de la Craiova, Lorena, Keo, Alexandra Ungureanu, Skizzo Skillz, Alin, Ştefania Rareş, Cristina Darha ( Trupa „Hangiţele”) , Claudia Ghiţulescu ( trupa Sânzienele), şi Uni-K sunt numele pe care organizatorii  evenimentului le-au adus la Mioveni.

“ Duminică,  Mix Music Evolution le va dărui  celor prezenți la  eveniment  un  spectacol de lumini extraordinar precum și de un foc de artificii.“, a precizat Bodo, liderul trupei Proconsul, în calitate de director artistic al turneului.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite