Spectacol pe patru roți. Șoferii din toată țara s-au întrecut în drifturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionații de automobilism s-au adunat în această dimineață pe strada Nicolae Dobrin pentru a urmări cursele de mașini organizate de Direcția Jutețeană pentru Tineret și Sport Argeș și ProCar Racing Team.

Împătimiţii de adrenalină şi viteză și-au testat astăzi motoarele puternice într-o competiție destinată curselor de viteză. Cea de-a patra ediţie a Campionatului de automobilism viteză a luat startul la Pitești, reunind 40 de participanți din toată țară.

Numărul celor care s-au înscris la start a fost mult mai mic față de anul trecut, când au participat 294 de concurenți.

“Mulți dintre pasionații de curse ori sunt în concediu, ori abia au venit din concediu și nu au mai avut bani să investească în mașini sau să se deplaseze până la Pitești. Anul trecut a fost organizat concursul mai târziu, în noiembrie și au participat mai mulți pentru că au avut timp să se pregătească”, este de părere Cristian Otobâcu, reprezentant al DJTS Argeș.

Cursele au avut loc pe strada Nicolae Dobrin, care a fost închisă pe durata concursului. Participanții au avut de parcurs patru manșe, una de încălzire și trei cronometrate.

Spectacolul a fost asigurat atât de piloții experimentați care au făcut derapaje controlate, cât și de micii piloți de karturi de la Palatul Copiilor din Pitești.
Câștigătorii concursului de “liniuțe” au primit cupe, diplome, tricouri și accesorii din partea organizatorilor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite