Spectacol folcloric, teatru şi club de şah pentru bătrâni, de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii se vor distra de ziua lor
Pensionarii se vor distra de ziua lor

Bătrânii sunt invitaţi să petreacă de ziua lor, la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii - Goleşti. Manifestarea se va desfăşura sâmbătă, între orele 11.00 - 16.00 şi va include un spectacol folcloric

Deplasarea se va face din Piteşti, începând cu ora 10.00, din 4 puncte (Cercul Militar, Gară Sud, Trivale - Complex II, Găvana - capăt autobuz 19), cu două autobuze pentru fiecare punct. Participanţii sunt persoane vârstnice, membrii ai asociaţiilor de pensionari. 
            
Programul spectacolelor:
Ora 11.00 - 13.00: Spectacol Ansamblul folcloric „Dorul” şi  Orchestra „Doina     Argeşului” ale Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş
Ora 13.00 - 14.30: Spectacol artistic oferit de Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti
Ora 14.00 – 16.00: Spectacol artistic oferit de:
- Grupul Vocal  „Armonia”  al Centrului Cultural Piteşti
- Ansambul „Doruri argeşene” al Asociaţiei de Pensionari Eurosenior
- Corul  Veteranilor “Mihai Viteazul” Piteşti.
Ora 16.00 - 17.00: Deplasare către Piteşti
Ora 18.30: Spectacol la Teatrul Al. Davila – piesa „Căsătoria”, de Gogol,   regia Matei Varodi.

Şi la Centrul de cultură Brătianu vor avea loc evenimente cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice. Mâine, de la ora 11.00 la Vila Florica din Ştefăneşti sunt aşteptaţi pensionari şi reprezentanţi ai comunităţii locale pentru a vizita instituţia.

 Tot la ora 11.00, la Spitalul de Geriatrie şi Boli Cronice Ştefăneşti va avea loc un concert coral dedicat vârstnicilor, susţinut de Corul Veteranilor din Piteşti, iar de la ora 12.00 la Centrul de Cultură “Brătianu”  va fi organizată o conferinţă susţinută de reprezentanţii Corului Veteranilor din Piteşti cu tema “ Elogiul tinereţii fără bătrâneţe”. Pensionarii vor avea la dispoziţie şi un club de şah şi table pentru a se distra.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite