Piteşti: Spărgători de locuinţe prinşi în Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Spărgători de locuinţe prinşi în Piteşti
Piteşti: Spărgători de locuinţe prinşi în Piteşti

După ce au dat de urmele hoţilor de la Curtea de Argeş,  aseară, în jurul orei 18,00, poliţiştii piteşteni au prins alţi doi infractori periculoşi.

 Mai mulţi locatari dintr-un bloc situat în centrul Piteşti-ului au făcut apel la poliţie după ce au observat că doi indivizi suspecţi încearcă să descuie un apartament, folosind chei potrivite. Alerta locatarilor i-a determinat pe suspecţi să renunţe la spargere şi să plece. N-au apucat să ajungă prea departe Se pregăteau să plece cu maşina pe care o lăsaseră în parcarea blocului, când şi-au făcut apariţia reprezentanţii legii. Infractorii au fost reţinuţi şi percheziţionaţi.

Asupra lor s-au găsit mai multe legături de chei contrafăcute, cu ajutorul cărora reuşeau să intre în apartamentele vizate, un portofel cu 4.000 de euro şi o pungă de bijuterii. Mai mult, asupra unuia dintre suspecţi, la percheziţia corporală, în lenjeria intimă, s-a mai găsit o legătură de chei, pe care hoţul reuşise s-o ascundă la vederea poliţiştilor. 

Banii şi bijuteriile par a fi prada adunată de hoţi în ultimele zile, după ce au spart mai multe apartamente, în câteva oraşe ale ţării. Cei doi au fost reţinuţi şi urmează să fie efectuate cercetări pentru a se stabili activitatea lor infracţională.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite