Şoferul unui Audi a fost prins gonind cu 214km pe oră, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vitezomanul n-a înregistrat, însă, recordul zilei, pentru că s-a găsit un şofer şi mai inconştient care a reuşit să-l depăşească. Ambii au fost înregistraţi de radar şi au rămas fără permis.


Radarul l-a surprins, ieri, pe şoferul unui autoturism Audi în timp alerga cu viteza de 214 kilometri la oră, pe A1  Din spatele lui, un alt vehicul care gonea şi mai tare a reuşit să-l depăşească. Cel de-al doilea şofer n-a fost însă, înregistrat în timpul acestei depăşiri, ci un pic mai târziu, când viteza cu care rula era ceva mai mică, dar tot peste limita legală.

Ambii şoferii au rămas fără permis pentru 90 de zile. Nimeni nu-i poate, însă, împiedica să depună contestaţie, ceea ce le va permite, până când se  va soluţiona  cazul,  să  alerge, în continuare,  pe şosele.

"În termen de 15 zile, fiecare şofer poate  depune o contestaţie la tribunalul din judeţul pe raza căruia s-a înregistrat constatarea şi îşi va recupera permisul de conducere până când instanţa va admite sau va respinge această acţiune.", a declarat Mădălina Bălănescu, ofițer relaţii cu presa, IJP Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite