Piteşti: Şoferiţa care a lovit doi poliţişti folosea droguri uşoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Şoferiţa care a lovit doi poliţişti folosea droguri uşoare
Piteşti: Şoferiţa care a lovit doi poliţişti folosea droguri uşoare

Tânăra şoferiţă care a fost protagonista unui adevărat spectacol, joi noaptea, nu avea droguri în maşină. Citiţi şi: O tânără beată a bătut poliţiştii


Maria Dică, în vârstă de 27 de ani, din Piteşti a fost oprită pe dreapta de către poliţişti, după o urmărire ca în filme, joi noaptea. Şoferiţa, aflată la volanul maşinii personale, un Peugeot 206, duhnea a alcool.

Oamenii legii au testat-o cu etilotestul, iar rezultatul a arătat că avea o alcoolemie de 1,18 la mie. Foarte nervoasă, tânăra i-a lovit pe agenţii de poliţie cu picioarele şi i-a înjurat.


În maşina tinerei, oamenii legii au găsit două pliculeţe cu iarbă. Pentru că exista suspiciunea că ar fi cannabis, resturile vegetale au fost duse la laborator.

„Nu sunt droguri. Ierburile respective au fost cumpărate din acele magazine Spice, numite magazine de vis. Şoferiţa va fi cercetată numai pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Nu se pune în discuţie săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri”, ne-a spus subinspectorul Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. 


Aseară, la ora 21.30, Maria Dică a fost chemată la sediul Poliţiei Circulaţie pentru a lua la cunoştinţă despre acuzaţia ce i se aduce. Tânăra nu s-a prezentat.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite