Şoferii amendaţi, şoferiţele “sancţionate” cu flori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au ieşit ieri în stradă pentru a face un gest frumos de 8 martie. Oamenii legii le-au tras pe dreapta pe şoferiţe şi le-au oferit câte o floare împreună cu sfatul de a respecta regulile de circulaţie.

Încântate, doamnele le-au mulţumit şi au promis să ţină cont de sfaturile oamenilor legii. Unele dintre tinerele aflate la volan, care nu ştiau pentru ce sunt oprite în trafic, şi-au cerut scuze pentru abaterile de la regulament, precum nepurtarea centurii de siguranţă sau vorbitul la telefon. Poliţiştii le-au iertat de această dată pe reprezentantele sexului frumos pentru că a fost ziua lor.

Nu acelaşi lucru l-au făcut şi cu domnii care au încălcat regulile de circulaţie. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au acţionat ieri în vederea fluidizării traficului rutier şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic, prilej cu care au aplicat 106 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.584 lei, au reţinut 5 permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite