Piteşti: Şoferi amendaţi la intrarea pe autostrada Piteşti-Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta
Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta

Şeful Poliţiei Autostrăzi, comisarul şef George Grigore, a amendat, în această dimineaţă, în doar două ore, peste 50 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Şoferii care nu purtau centura de siguranţă au fost luaţi ca din oală, în această dimineaţă, la intrarea pe autostrada Piteşti-Bucureşti. Poliţiştii, cu ochii vigilenţi, i-au tras pe dreapta. Acţiunea fulger, care a început la ora 10.00, a fost organizată de şeful Poliţiei Autostrăzi, comisarul şef George Grigore. Nu mică i-a fost mirarea când a constatat că zeci de persoane urcate la volan au uitat să-şi pună centurile de siguranţă. Şeful de la Autostrăzi a vorbit personal cu toţi cei care au călcat pe bec, spunându-le că centura de siguranţă le-ar putea salva viaţa în cazul producerii unui eveniment rutier.
120 de lei sancţiune pentru lipsa centurii
În primele două ore ale acţiunii, peste 50 de şoferi au fost depistaţi în timp ce se pregăteau să intre pe autostradă, fără să poarte centura. „Pe autostradă viteza cu care se circulă este mult mai mare şi de aceea creşte riscul accidentelor. Peste 70 la sută din victime nu au purtat centura de siguranţă în momentul producerii evenimentelor rutiere.”, a precizat comisarul şef George Grigore. Au fost şi şoferi care au încercat să fenteze ochii vigilenţi ai poliţiştilor. În momentul în care au văzut echipajele de poliţie şi-au tras imediat centura peste umăr, însă nu i-au putut induce în eroare pe oamenii legii. În special că în faţa filtrului, la câteva sute de metri, era montat radarul care înregistra fiecare autoturism în parte. Astfel,  fiecare şofer neasigurat şi-a luat amendă 120 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite