Piteşti: Şofer prins băut şi fără permis după o urmărire ca în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca în filme pe străzile din Piteşti în această dimineaţă. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au observat, la intersecţia străzilor George Coşbuc cu Nicolae Bălcescu, cum un autoturism, după ce a depăşit, a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Oamenii legii au pornit în urmărirea maşinii, până când aceasta a oprit într-o staţie peco, în dreptul unei pompe de alimentare. Aici, şoferul şi pasagerul din dreapta au refuzat să se legitimeze şi s-au luat la ceartă cu poliţiştii, sfârşind prin a fi încătuşaţi.

Şoferul autoturismului, Ionuţ Grozavu, de 27 de ani, din Câmpulung mirosea puternic a alcool, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a refuzat însă să facă acest lucru şi nici nu a fost de acord să sufle în etilotest. Alături de conducătorul auto, în maşină se mai afla şi Bogdan Damian, de 27 de ani, din Poienarii de Muscel.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că şoferul avea permisul suspendat, fiind cercetat pentru că a mai refuzat cu ceva timp în urmă să îi fie recoltate probe biologice la cererea poliţiştilor din Câmpulung.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul având permisul de conducere reţinut şi refuz de recoltare de probe biologice, fiind emisă împotria sa ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Astăzi, Ionuţ Grozavu va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.
     

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite